Notice: Undefined index: redirect in /home/content/p3pnexwpnas01_data02/24/3602124/html/wp-content/plugins/wp_from_plugin/includes/_bb_press_plugin.class.php on line 451
Stockholm

1 helkväll / 36 finalister
12 pristagare / 600 gäster
Sveriges största handelsgala

21 maj 2018 Stockholm Waterfront
http://www.retailawards.se/wp-content/uploads/2017/05/vinn-stadium-320x364.jpg
Årets totala köpupplevelse 2017

Stadium

Det var inga bistra miner när Stadium fick kliva upp på scenen och motta priset som Årets totala köpupplevelse.
– Det känns underbart. Det är en bekräftelse på att vi har gjort rätt. Vi jobbar stenhårt med kundmötet, säger Karl Eklöf, vd.

Med Pulse har Stadium blivit trendsättare i handeln. Det nya konceptet utmanar de traditionella butikerna i sportbranschen.

– Det är ett butikskoncept där vi bara säljer running&training. Just nu är två butiker igång, men det kommer att bli fler, avslöjar Karl Eklöf.

Även Sverigechefen Mattias Johansson var helnöjd.

– Det känns helt fantastiskt. Förutom att vi har byggt en inspirerande butiksmiljö har vi lagt mycket kraft på att utbilda våra passionerade medarbetare som dag efter dag sliter hårt för att överträffa kundernas förväntningar.


Årets totala köpupplevelse

Motivering

Stadium har med Pulse skapat ett nytt butikskoncept i en befintlig kedja, en ny trend i handeln och ett sätt att utmana sin traditionella butik och sportbranschen i stort. Konceptet riktar sig till en köpstark urban  storstadsmålgrupp med ett urval av produkter som endast säljs hos Pulse och inte i kedjans övriga butiker.

Dessutom har Stadiums sömlösa upplevelse förbättrats i såväl fysiska butiker som webbutiken – målet att kunden ska känna igen sig i alla kanaler är synligt. Kunden ska enkelt kunna förflytta sig mellan kanalerna, det löser Stadium bland annat med nya click and collect-lösningen Order in Store. Kedjan låter dessutom kunden utvärdera sin upplevelse med net promotion score. Stadiums ledord Join the movement är synlig i hela köpupplevelsen.


Årets totala köpupplevelse

Jury

Annika Waldenström (ordförande), Market/Hakon Media
Jonas Arnberg, Svensk Handel
Magnus Söderlund, Handelshögskolan Stockholm
Martin Steneby, Samsung
Per Alamiekkoja, grundare av Shoppa AB


Sponsor


http://www.retailawards.se/wp-content/uploads/2017/03/Shoppa-2.jpg