STOCKHOLM

1 helkväll / 36 finalister
12 pristagare / 600 gäster
Sveriges största handelsgala

21 maj 2018 Stockholm Waterfront
http://www.retailawards.se/wp-content/uploads/2018/05/Lyko-320x213.jpg
Årets e-handel 2018

Lyko

Skönhetssajten Lyko.se som på Retail Awards utsågs till Årets e-handel är på väg in på sin tredje marknad. ”Om några veckor är det premiär i Finland”, bekräftar bolagets vd Joanna Hummel.

Lyko.se får priset bland annat för att sajten ”inte har några tålamodsprövande laddningstider” och att ”sajttsidan landar blixtsnabbt i kundens fönster där den blandar erbjudanden, produktförslag, artiklar, filmer och recensioner med en tilltalande balans”.

– En hel del av förklaringen till våra framgångar beror, tror jag, på att vi hela tiden testar och utvecklar, säger Joanna Hummel.

– Men också för att vi maximerar affären i alla kanaler.

Var priset väntat?

– Faktiskt har vi haft lite segervittring så jag är inte helt överraskad. Och detta är så väldigt vältajmat för nästa vecka ska vi samla alla medarbetare, tjänstemän och lagerpersonal, för att tillsammans fira företagets tio år.

I motiveringen till Årets e-handel framgår också att försäljningsframgångarna varit stora, 2017 ökade de till exempel med 27 procent:

”Användarresan är smidig där vägen till kassan är fri från trösklar och onödiga mellanlandningar. Något som bland annat speglas i Lykos stora försäljningsökningar på nätet”.


Årets e-handel 2018

Motivering

Värdet av att ha en supersnabb sajt kan inte nog betonas. Du har inte många sekunder på dig innan kunden ledsnar och drar vidare. På Lyko.se är det ingen risk för tålamodsprövande laddningstider. Startsidan landar blixtsnabbt i ditt fönster och blandar erbjudanden, produktförslag, artiklar, filmer och recensioner med en tilltalande balans.

Användarresan är smidig där vägen till kassan är fri från trösklar och onödiga mellanlandningar. Lykos försäljning på nätet under 2017 ökade med 27 procent.


Årets e-handel 2018

Jury

Mikael Sydner (ordförande), Market/Hakon Media
Anna-Karin Strömqvist, Svensk Handel
Carin Blom, Postnord
Martin Lundvall, Conversionista
Johan Schiptjenko, Genesis
Sponsor


http://www.retailawards.se/wp-content/uploads/2017/11/euykoic0jtesuwn37sou.jpg