Notice: Undefined index: redirect in /home/content/p3pnexwpnas01_data02/24/3602124/html/wp-content/plugins/wp_from_plugin/includes/_bb_press_plugin.class.php on line 451
Stockholm

1 helkväll / 36 finalister
12 pristagare / 600 gäster
Sveriges största handelsgala

21 maj 2018 Stockholm Waterfront
http://www.retailawards.se/wp-content/uploads/2017/05/vinn-salj-320x389.jpg
Årets Butikssäljare 2017

Andrea Norlander, XXL Sport och vildmark, Helsingborg

Med en bakgrund som tennisspelare på elitnivå vet Andrea Norlander, säljare på XXL Sport och vildmark i Helsingborg, hur det är att gå matcher.
Nu för tiden gör hon det varje dag i butiken, där hon möter kunderna med glädje och ärlighet.

– Förtroende är allt för mig. Jag jobbar jättemycket med att skapa tillit i säljsituationen, istället för att ”bara” sälja, säger Andrea Norlander.

Viljan att utvecklas, ja den har hon med sig sedan idrottskarriären.

– Jag vill framåt och bli bättre, varje dag. Samtidigt är jag väldigt självkritisk och har inte alltid världens bästa självförtroende. Men jag ger allt, säger Andrea Norlander.


Årets Butikssäljare

Motivering

Andrea Norlander tar på sig matchtröjan dagligen och presterar outstanding bäst månad efter månad i butiken. Hon vinner alla säljtävlingar, säljer bäst av de produkter som kedjan lyfter fram som viktigast och ser till att få bonus varje månad.

Hon är bäst i landet på att sälja in XXL-kortet och driver på sina kollegor så att hela butiken blir framgångsrik. Kollegorna får del av hennes kunskap och hon hjälper till att både utbilda och ge de som inte är lika framgångs­rika självförtroende. Hon skapar god stämning på både avdelningen och i hela butiken – en riktig lagspelare!

Kunderna älskar att handla av Andrea och den kund som kom in för att köpa en mössa men gick hem med jacka, byxor, handskar – och mössa utbrast: Vilken fantastisk säljare du är!


Årets Butikssäljare

Jury

Susan Karling (ordförande), Market/Hakon Media
Lena Tapper, Svensk Handel
Christoffer Norrthon, Resurs Bank
Niclas Pettersson, StigFram
Peo Eriksson, Daymaker
Sponsor


http://www.retailawards.se/wp-content/uploads/2015/12/ResursBank_Logo.png