Notice: Undefined index: redirect in /home/content/p3pnexwpnas01_data02/24/3602124/html/wp-content/plugins/wp_from_plugin/includes/_bb_press_plugin.class.php on line 451
STOCKHOLM

1 helkväll / 36 finalister
12 pristagare / 600 gäster
Sveriges största handelsgala

21 maj 2018 Stockholm Waterfront
http://www.retailawards.se/wp-content/uploads/2017/05/vinn-roseborn-320x252.jpg
Årets butik 2017

Rose & Born, Stockholm

Rose & Born tog hem den prestigefyllda titeln, Årets butik.
– Det känns fantastiskt, det är ett kvitto på ett långt och hårt arbete, där vi har satt kunden i fokus. Vi har byggt upp varumärket sedan 1989, och i år var det dags, säger Joakim Svärdh, vd.

Joakim Svärdh lyfter fram personalen som den avgörande faktorn till framgången.

– Vi har en enormt hög kundlojalitet. Våra kunder är återkommande på grund av att vi har en fantastisk butik med enormt kompetenta medarbetare som hela tiden gör vardagen enklare för våra kunder, säger Joakim Svärdh.

Hade ni förväntat er vinsten?

– Nej, men man hade ju drömt om en förstaplats naturligtvis. Det är det vi har jobbat för varje dag. Vi har satt en hög ribba för oss alla och har hela tiden siktat på att en dag knipa en värdig titel. Nu har vi gjort det, säger Joakim Svärdh.

Det är tydligt att det är kunden som ligger i fokus för herrmodebutiken. Här lägger personalen alltid extra krut på varje kund.

– De kommer tillbaka för att vi har vårt egna personliga engagemang, säger Joakim Svärdh.

Motiveringen lyder: Med ett personligt bemötande och en service av allra högsta klass är herrmodebutiken Rose & Born Årets butik. Butiken konkurrerar med stor kunskap och mycket engagemang i en bransch som blir allt tuffare. Bredden i sortimentet, med allt från skrädderi och kläder under eget märke till skor, smycken och andra accessoarer, gör att butiken kan klassas som en fullskalig konceptbutik. Här står kunden alltid i centrum och den kunniga personalen lägger gärna några extra minuter för att få till ett perfekt slutresultat.

Rose & Born är en butik som passar såväl den unga, trendmedvetna publiken som de något
äldre stilmedvetna kunderna. Och trots den fashionabla adressen på Östermalm i Stockholm är detta en butik som vänder sig till alla som vill uppdatera sin garderob med klass och stil.


Årets Butik

Motivering

Med ett personligt bemötande och en service av allra högsta klass är herrmodebutiken Rose & Born Årets butik. Butiken konkurrerar med stor kunskap och mycket engagemang i en bransch som blir allt tuffare. Bredden i sortimentet, med allt från skrädderi och kläder under eget märke till skor, smycken och andra accessoarer, gör att butiken kan klassas som en fullskalig konceptbutik.

Här står kunden alltid i centrum och den kunniga personalen lägger gärna några extra minuter för att få till ett perfekt slutresultat.

Rose & Born är en butik som passar såväl den unga, trendmedvetna publiken som de något äldre stilmedvetna kunderna. Och trots den fashionabla adressen på Östermalm i Stockholm är detta en butik som vänder sig till alla som vill uppdatera sin garderob med klass och stil.


Årets Butik

Jury

Pontus Edman (ordförande), Market/Hakon Media
David Abresparr, Svensk Handel
Carl Psaroulis, Teller
Fredrik Kolterjahn, JLL
Cia Ekberg, KCE
Sponsor


http://www.retailawards.se/wp-content/uploads/2015/12/teller.png